Domeinnamen registreren via Junga

Referenties & Klant cases

Sinds ik dit webhosting service van een vriend aangeraden heb gekregen heb ik sindsdien geen spijt van. Wat direct opvalt is de lage prijzen en kosten die je voor de diensten moet betalen. Maar dat niet alleen ook zelfs top service! je wordt volledig op weg geholpen bij het opzetten van je website. Voor gevordene klanten kunnen zelfs gebruik van mysql en php.
Ilton Kabassa do Rosario
www.x3iteam.nl/gebroedersrosorte/

Ik zit nu gemiddeld 2 maanden bij Junga hosting, in het begin wat problemen met de server maar dit hebben ze goed opgelost. Communicatie is ook goed, bellen of mailen je krijgt overal snel antwoordt op. de prijzen zijn zeer goed vergeleken met andere hosting bedrijven. Junga Hosting is een aanrader!!
Yassine
ac-telefonie.nl

Junga is een prettig bedrijf welke bereikbaarheid en uptime erg belangrijk vind. Natuurlijk levert dit ook voor een zakelijke klant als ik ook veel goeds op wanneer ik bijvoorbeeld vragen heb. Ook weet ik dat bij Junga mijn website altijd naar behoren functioneert, en dit alles voor een meer dan redelijke prijs!
Thijs Bosma
bosmaworks.nl

Zeer tevreden over mijn hosting. Ten eerste was dit super snel online, ten tweede ook nog eens super goedkoop. Ik gebruik binnenkort ook het mailsysteem waardoor ik mijzelf wat meer in deze wereld kan verdiepen. Ik kan zeker weten op junga vertrouwen, enkele vragen vooraf werden heel snel beantwoord. Dit geeft de burger moed en mij ook.
Astrid Jansen

tdfclan.nl

ISPgids Junga Hosting
ISPgids.comISPgids.comISPgids.comISPgids.comISPgids.com

 

Een greep uit onze klanten portfolio:

S&S Online Marketing - Junga HostingAll In One Software BV - Junga HostingBaakman BV - Junga HostingNaturalia BV - Junga HostingHome Hout - Junga Hosting

Uw bedrijf/link hier ook? vraag ons via info@junga.nl