Domeinnamen registreren via Junga

Bedrijfsprofiel

Junga Hosting is een dynamisch, innovatief bedrijf dat zich specialiseert in webhosting en webdevelopment. In 2007 is Junga Webdevelopment opgericht door een enthousiaste ondernemer.

Dit groeide al snel uit tot een volwaardig bedrijf. Zo kwamen er al gauw veel nieuwe, state-of-the-art servers bij. Support en uptime werd het unique selling point van Junga. Per 1 Oktober 2011 is de handelsnaam Junga Webdevelopment daarom gewijzigd in Junga Hosting.

" De missie van Junga Hosting is het verbeteren van de kwaliteit van onze hosting door middel van zinvolle investeringen in zowel servers als support."


In September 2010 is er een grote personeelsuitbreiding geweest om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Al meer dan duizend klanten hebben de kwaliteit van Junga Hosting ontdekt. We hosten meer dan 2500 domeinnamen voor onze klanten.

Het jaar 2012 heeft Junga Hosting veel positiefs gebracht. Zo is het klantenbestand met 50% gegroeid en steeg de omzet met een percentage van ongeveer 75%. Dit kwam mede door gunstige en lage investeringen op het gebied van marketing en service. Door de lage investeringen op het gebied van marketing blijven de kosten erg laag waardoor Junga Hosting de prijzen op een laag niveau weet te houden. Tevens is er op servicegebied qua opleiding veel gebeurd om de technieken van de 21ste eeuw bij te blijven.

In 2013 zijn de diensten van Junga Hosting overgenomen door Exsilia Internet BV. Exsilia Internet BV heeft net als Junga Hosting de visie dat op het gebied van hosting zowel techniek maar vooral ook service op een hoog niveau dienen te staan. Dit vertaalt zich naar snelle reactie op e-mail, technisch competent personeel, telefonische bereikbaarheid en hoge kwaliteit servers.

Door de overname van Exsilia Internet zijn met name de technische kennis en dienstverlening binnen Junga Hosting aanzienlijk verbeterd. De servers zijn verplaatst van Frankrijk naar Nederland, en servers zijn vervangen door nieuwe exemplaren. Ook op het gebied van service zijn verbeteringen doorgevoerd.

Toekomstige plannen zullen altijd volledig gefocust zijn op onze klant, omdat wij als Junga Hosting onze service altijd willen verbeteren. Dit maakt ons de geschikte partner voor u, nu en in de toekomst.


Algemene informatie

Bedrijfsnaam
Exsilia Internet BV hodn. Junga Hosting
Algemene voorwaarden
(contract)
Contract
Kamer van Koophandel
54957591
BTW nummer
NL851506616B01

Financiele gegevens

ABN AMRO Bank N.V.
62.57.73.292
IBAN
NL47ABNA0625773292
BIC
ABNANL2A
 

Overige

Telefoonnummer
050 - 577 57 86
E-mail adres

info@junga.nl

Social Media
(communicatie tijdens storing)
Twitter feed