Domeinnamen registreren via Junga

Fair Use Policy

Wat betekent onbeperkt dataverkeer en onbeperkte schijfruimte?

Onze infrastructuur is gedimensioneerd voor het aanbieden van onbeperkt dataverkeer en onbeperkte schijfruimte. Dit betekent dat uw gebruik van dataverkeer niet aan een limiet onderhevig is.

Deze afwezigheid van een limiet betekent echter niet dat u uw hosting kunt gebruiken voor illegale doeleinden of op een wijze die negatieve gevolgen heeft voor de stabiliteit of performance van de infrastructuur.

Wat is bijvoorbeeld niet toegestaan?
  • Gebruik van de hosting als een virtuele schijf of, met andere woorden, als ruimte voor het opslaan van backups of ander materiaal die niet van uw website zijn.
  • Het hosten, opslaan, en/of aanbieden van films, tv-series, muziek, applicaties of ander materiaal dat auteursrechtelijk beschermd is.

  • Het gebruik van de hosting als een mirror voor andere websites, bijvoorbeeld om te dienen als uploadserver voor websites zoals RapidShare of MegaUpload.
  • Het verstrekken van uw login en wachtwoord voor het controlepaneel, SSH of FTP aan derden - bijvoorbeeld in forums, discussiegroepen, chatkanalen en andere websites - met als doel het delen van bestanden.

Zolang u het gebruik van uw hostingpakket beperkt tot de geeigende doelen, zoals het hosten van uw sites, het verwerken van e-mail en e-commerce, zal u geen beperkingen ondervinden en zullen andere websites die op dezelfde server gehost zijn normaal functioneren.

Mocht u uw onbeperkt dataverkeer gebruiken waarmee de server geschaad zal worden hebben wij, Junga Hosting, het recht de dienstverlening al dan niet tijdelijk te staken. Dit kan onder andere het hosten van grote bestanden zijn, online videogames of andere gerelateerde zaken.

Junga Hosting garandeert de beste omgeving om ervoor te zorgen dat uw website, met de oorspronkelijke inhoud, zonder problemen werkt.

Alle bepalingen in onze Algemene Voorwaarden blijven onverminderd van kracht.